SZOLGÁLTATÁSAINK

WEBOLDAL

KÉSZÍTÉS

A mai világunkban már elengedhetetlen, hogy egy vállalkozásnak, cégnek legyen weboldala. Az emberek többsége ma már az interneten böngészve keresi az információt, vásárol termékeket, ezért fontos, hogy egy olyan weboldalra érkezzenek, ahol könnyedén megtalálják azt, amit keresnek… 

ONLINE MARKETING

TANÁCSADÁS

Az elmúlt évek alatt rengeteget változtak az emberek vásárlási szokásai, hiszen ma már egyre több vásárló kezdi és fejezi be a vásárlási folyamatot az interneten, online keretek között. Ez csupán egy remek bizonyíték arra, hogy az online marketing működik, méghozzá nagyon is hatékonyan, illetve hogy minden modern cégnek foglalkoznia kell vele, ha el szeretné érni korunk vásárlóit! Pár mondatban bemutatnánk, hogy milyen marketingeszközök segítségével érjük el a legnagyobb sikereket.

GRAFIKAI TERVEZÉS

LOGÓ | NÉVJEGYKÁRTYA | PROSPEKTUS | STB

 

A fogyasztók 94%-a a design és élmény alapján vásárol. Fontos, hogy az arculati elemek összhangban legyenek egymással, a logótól egészen a weboldalig, hiszen együtt alkotják azt az összbenyomást, amely a márka köré szőtt érzéseket türközi.  

ÁRAK

Személyre szabott árajánlatokat készítünk, hogy a lehető legkedvezőbb áron juss hozzá a szolgáltatásainkhoz.

DOLGOZZUNK EGYÜTT

De mielőtt elkezdenénk kiépíteni a márkádat, olvasd el, miért is imádjuk a munkánkat 🙂

Szívesen írnánk azt, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, de ez még várat magára 🙂

Tapasztalatainkat az egyetemi éveinken kívül több, három éve kezdtük el gyűjteni munkahelyeinknek köszönhetően, emellett mindketten évek óta részt veszünk családi vállalkozásaink fejlesztésében.  

 Küldetésünk természetesen a Te elégedettséged!

Ezen felül, hogy szakmai szemszögből is jól működő weboldalt tervezzünk saját marketingstratégiával és egyedi grafikai elemekkel fűszerezve. 

Csak is a pozitív előrehaladás a közös céljaink érdekében!

Szeretnénk, ha a jövőben minden Ügyfelünk megbízható partnerként tekintene ránk  a közös munka ideje alatt és utána is.

Legfőbb mércénk a hatékonyság és a pontosság!

Segítünk ügyfeleinknek fejlesztési ötleteit megvalósítani, hatékonyabbá és versenyképesebbé tenni. Ez a gondolkodás teszi lehetővé számunkra, hogy túllépjünk a hagyományos módszereken és azt a végeredményt adjuk át ügyfeleinknek, amire épp szükségük van.