SZOLGÁLTATÁSAINK

GRAFIKAI

TERVEZÉS

A fogyasztók 94%-a a design és élmény alapján vásárol. Fontos, hogy az arculati elemek összhangban legyenek egymással, a logótól egészen a weboldalig, hiszen együtt alkotják azt az összbenyomást, amely a márka köré szőtt érzéseket türközi.  

A logód megtervezésénél meg kell ismerjük a céged, célközönséget, hiszen így fogja leginkább képviselni és megkülönböztetni másoktól a márkád. Több logótervet is készítünk majd Neked, így biztosan ki tudod választani azt, ami a tökéletes számodra! 

Az elkészült arculatot/terveket moodboardon fogjuk Neked megmutatni, amely vizuálisan összefoglalja az ötleteinket. A munkáink között találsz rá példákat is. 🙂 Természetesen az elkészült terveket az annak megfelelő formátumban, méretben fogjátok „kézhez” kapni! 

Nyomdai és online felhasználásra is készítünk grafikai terveket, mint például névjegykártyát, szórólapot, ajándékutalványt, plakátot, brossúrát,

A márkaépítést sosem késő elkezdeni, így ha már rendelkezel arculattal, mi segítünk azt felturbózni! 

DOLGOZZUNK EGYÜTT

De mielőtt elkezdenénk kiépíteni a márkádat, olvasd el, miért is imádjuk a munkánkat 🙂

Szívesen írnánk azt, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, de ez még várat magára 🙂

Tapasztalatainkat az egyetemi éveinken kívül több, mint két éve kezdtük el gyűjteni munkahelyeinknek köszönhetően, emellett mindketten évek óta részt veszünk családi vállalkozásaink fejlesztésében.  

 Küldetésünk természetesen a Te elégedettséged!

Ezen felül, hogy szakmai szemszögből is jól működő weboldalt tervezzünk saját marketingstratégiával és egyedi grafikai elemekkel fűszerezve. 

Csak is a pozitív előrehaladás a közös céljaink érdekében!

Szeretnénk, ha a jövőben minden Ügyfelünk megbízható partnerként tekintene ránk  a közös munka ideje alatt és utána is.

Legfőbb mércénk a hatékonyság és a pontosság!

Segítünk ügyfeleinknek fejlesztési ötleteit megvalósítani, hatékonyabbá és versenyképesebbé tenni. Ez a gondolkodás teszi lehetővé számunkra, hogy túllépjünk a hagyományos módszereken és azt a végeredményt adjuk át ügyfeleinknek, amire épp szükségük van.