A weboldalkészítés is egy olyan munkafolyamat, ahol egy logikusan felépített sorrendet szoktunk követni.

Szeretnénk, ha átlátnátok a folyamatokat, így most bemutatjuk nektek, hogy milyen feladatok várnak ránk egy-egy weboldal megtervezésénél/elkészítésénél. 😊

 

#1 Megismerjük a vállalkozásod

Fontos, hogy minél részletesebben meg tudjuk ismerni az igényeid, így sokkal könnyebben tudunk mi is tervezni és haladni az oldal elkészítésével.

Jó, ha vannak már konkrét elképzeléseid a weboldal felépítésével, megjelenésével kapcsolatban, de ha nincs, az sem baj. 😊 Küldünk egy igényfelmérő lapot, amely alapján pontosan meg tudjuk határozni, hogy mire van szükséged.

A kérdések során kitérünk a vállalkozásod célcsoportjára, konkurenciákra, színekre, képekre és a legfontosabb funkciókra. Amennyiben szeretnél kapcsolati űrlapot, hírlevelet a kötelező elemek beszerzéséről (pl. adatkezelési tájékoztató) is informálunk!

 

#2 Árajánlat, szerződéskötés

Egy weboldal elkészítése alatt a költségeket több tényező is befolyásolhatja, például: milyen weboldalra van szükséged (egyoldalas vagy többoldalas weboldal, webshop), milyen funkciót lásson el a weboldal (bemutatkozó oldal, online rendelés, időpontfoglalás).

Miután már összeállt számunkra, hogy milyen weboldal lenne a számodra az ideális, elküldjük az árajánlatot, amelyben részletesen leírunk minden funkciót, amit tartalmazni fog az oldalad. Amennyiben te ezt elfogadod, küldjük a szerződést és kezdjük is a munkát. 😊

 

#3 Tartalom begyűjtése

Szükségünk lesz szöveges és képi anyagokra, amelyekkel feltöltjük a weboldalt. Mivel te ismered legjobban a vállalkozásod, az a legjobb, ha te szeded össze a fontos dolgokat, ha kell mi meg is fogalmazzuk!

 

#4 Tervezés, drótváz

Azért, hogy fixálni tudjuk az elképzeléseket, küldünk neked egy drótváz tervet a weboldalról. Látni fogod a weboldal felépítését, gombok helyét és a szövegek tagolását, így könnyen tudunk még változtatni rajta.

 

#5 Weboldal elkészítése

Itt a lelki szemeink előtt mi már látjuk szinte a kész weboldalt. 😊 Elsőként törekszünk az alapvető, nélkülözhetetlen funkciók beállítására, majd ezután a megbeszéltek alapján felépítjük az oldalad. Ezt követi a design elemek kialakítása és az apróbb, időrablóbb részletek kidolgozása, finomítása. A főoldalon, aloldalakon, a gomboktól elkezdve a hírleveleken át azonos design-t jelenítünk meg az egységesség érdekében!

A végére maradnak az „extrák”, például a gyorsítás, levelezés beállítása és a biztonsági beállítások.

 

#6 Átadás

Egy meeting keretein belül bemutatjuk az elkészült weboldalt. Maga a WordPress rendszer kezelőfelülete (amiben a weboldalad készül) nagyon egyszerű, így az alap dolgokat megtanítjuk neked, hogy te is tudd kezelni. Természetesen akármikor a segítségedre leszünk, ha valamiben elakadnál. 😊