SZOLGÁLTATÁSAINK

WEBOLDAL

KÉSZÍTÉS

A mai világunkban már elengedhetetlen, hogy egy vállalkozásnak, cégnek legyen weboldala. Az emberek többsége ma már az interneten böngészve keresi az információt, vásárol termékeket, ezért fontos, hogy egy olyan weboldalra érkezzenek, ahol könnyedén megtalálják azt, amit keresnek.   

Mielőtt megbízol minket a weboldalad elkészítésével, küldünk Neked egy igényfelmérő lapot, aminek a segítségével fel tudjuk mérni, hogy mégis mik az elképzeléseid. Fontos, hogy pontosan meg tudjuk határozni a weboldalad célját és célközönségét, hiszen így tudjuk majd a legjobb eredményeket elérni! Ezután küldünk egy árajánlatot, amit ha elfogadsz, neki is állunk a weboldalad tervezésnek. A tervezés során figyelembe vesszük a felhasználói szokásokat, hogy a weboldaladra tévedt látogató végrehajtsa a vágyott konverziókat. Ha a menüszerkezet nem logikusan épül fel, az oldal zsúfolt, vagy zavaró tényezőkből áll, akkor a felhasználó nem tud zavartalanul böngészni, így nem ragadja meg majd a figyelmüket sem.

Az általunk készített weboldal képviselni fogja a vállalkozásod, illeni fog az arculatodhoz, ugyanazt az élményt és megjelenést fogja nyújtani a telefonon, tableten és laptopon is!

Fontos, hogy a weboldalad nem a nagy tömegeknek kell eladnunk, hanem a Te konkrét célcsoportodnak! Ennek megfelelően tartalommal is feltöltjük az oldalad, hogy a hangvétellel/digitális elemekkel a konkrét szegmenst célozzuk.

Fontos, hogy a munkánk csak akkor fejeződik be, ha Te elégedett vagy a végeredménnyel! 🙂 

DOLGOZZUNK EGYÜTT

De mielőtt elkezdenénk kiépíteni a márkádat, olvasd el, miért is imádjuk a munkánkat 🙂

Szívesen írnánk azt, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, de ez még várat magára 🙂

Tapasztalatainkat az egyetemi éveinken kívül több, mint két éve kezdtük el gyűjteni munkahelyeinknek köszönhetően, emellett mindketten évek óta részt veszünk családi vállalkozásaink fejlesztésében.  

 Küldetésünk természetesen a Te elégedettséged!

Ezen felül, hogy szakmai szemszögből is jól működő weboldalt tervezzünk saját marketingstratégiával és egyedi grafikai elemekkel fűszerezve. 

Csak is a pozitív előrehaladás a közös céljaink érdekében!

Szeretnénk, ha a jövőben minden Ügyfelünk megbízható partnerként tekintene ránk a közös munka ideje alatt és utána is.

Legfőbb mércénk a hatékonyság és a pontosság!

Segítünk ügyfeleinknek fejlesztési ötleteit megvalósítani, hatékonyabbá és versenyképesebbé tenni. Ez a gondolkodás teszi lehetővé számunkra, hogy túllépjünk a hagyományos módszereken és azt a végeredményt adjuk át ügyfeleinknek, amire épp szükségük van.