SZOLGÁLTATÁSAINK

ONLINE MARKETING

TANÁCSADÁS

Az elmúlt évek alatt rengeteget változtak az emberek vásárlási szokásai, hiszen ma már egyre több vásárló kezdi és fejezi be a vásárlási folyamatot az interneten, online keretek között. Ez csupán egy remek bizonyíték arra, hogy az online marketing működik, méghozzá nagyon is hatékonyan, illetve hogy minden modern cégnek foglalkoznia kell vele, ha el szeretné érni korunk vásárlóit! Pár mondatban bemutatnánk, hogy milyen marketingeszközök segítségével érjük el a legnagyobb sikereket. 

A marketinghez hozzátartozik a jó webszöveg, hiszen aki az oldalra téved, annak el kell adnunk a terméked/szolgáltatásod. Mi tudjuk, hogy szólítsuk meg azt a szegmenst, akiknek a Te terméked/szolgáltatásod kell.

Keresőmarketinggel (SEO) növeljük a weboldalad megjelenését a keresőkben, emellett ugyanezt tesszük akkor is, amikor Google Ads fizetett kampányokat indítunk. 

Ügyfeleitek jó eséllyel vannak fent a közösségi oldalakon, így ez is elengedhetetlen a sikerhez. Posztok, hirdetések, remarketing kampányok készítését is vállaljuk, hogy könnyebben eljuttassátok az üzeneteket a célközönséghez!  

Sokan azt hiszik, az e-mail marketing elavult dolog, pedig hírlevelekkel rengeteg vásárlót, visszatérő vásárlót lehet szerezni. Ösztönző pop-upokkal, jól felépített hírlevelekkel bizalmat és kapcsolatot építünk ki a vásárlókkal!

 Végül, de nem utolsó sorban két nagyon fontos dolog: az első, hogy mindig szánunk időt a mérésre is! Minden egyes kampányt megvizsgálunk, majd leszűrjük belőle a megfelelő következtetéseket. Figyeljük a látogatók magatartását az oldalakon, hogy minél hatékonyabban működjenek a továbbiakban is. 🙂 A második pedig az, hogy minden vállalkozás más-más marketingstratégiát igényel, így a számodra megfelelő marketingeszközöket fogunk használni!

DOLGOZZUNK EGYÜTT

De mielőtt elkezdenénk kiépíteni a márkádat, olvasd el, miért is imádjuk a munkánkat 🙂

Szívesen írnánk azt, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, de ez még várat magára 🙂

Tapasztalatainkat az egyetemi éveinken kívül több, mint két éve kezdtük el gyűjteni munkahelyeinknek köszönhetően, emellett mindketten évek óta részt veszünk családi vállalkozásaink fejlesztésében.  

 Küldetésünk természetesen a Te elégedettséged!

Ezen felül, hogy szakmai szemszögből is jól működő weboldalt tervezzünk saját marketingstratégiával és egyedi grafikai elemekkel fűszerezve. 

Csak is a pozitív előrehaladás a közös céljaink érdekében!

Szeretnénk, ha a jövőben minden Ügyfelünk megbízható partnerként tekintene ránk  a közös munka ideje alatt és utána is.

Legfőbb mércénk a hatékonyság és a pontosság!

Segítünk ügyfeleinknek fejlesztési ötleteit megvalósítani, hatékonyabbá és versenyképesebbé tenni. Ez a gondolkodás teszi lehetővé számunkra, hogy túllépjünk a hagyományos módszereken és azt a végeredményt adjuk át ügyfeleinknek, amire épp szükségük van.